Třetí pánský čundr získává první obrysy

Kdo chce vidět pánskou jednotku KP SOS opět po roce v akci s batohem na zádech, ten by měl v nadcházejících jarních měsících zbystřit svoji pozornost, neboť po loňském zdravotním výpadku podzimního víkendového čundru se tradiční a legendami opředený Pánský čundr vrací zpět do stopy, kam patří měrou neoddiskutovatelnou. Kuratelním pověřencem, trasovým vůdcem, dobrým otcem, strýčkem a kamarádem pro dlouhé večery bude nám tentokrát Pavel K. řečený hasič. Jeho aktivní přístup k naplánování trasy východem Krušných nor a termínu byl již po zásluze odměněn hřejivými slovy díků a uznání. Z nadšených ohlasů proto dejme zaznít jen některým, které nejvíce demonstrují naši jednotu, odhodlání a vůli na hranici sebeobětování:

„Nemáme to tam už prochozený?“ – Michal, 32 let

„Já se zůčastním asi jen pokud bude tepleji.“ – Michal, 32 let

„No já už se raději k termínu nevyjadřuji, protože jsem zjistil,že  stejně nevím, jestli budu mít volno.“ – Michal, 32 let

Termín čundru je vzhledem k drobným komplikacím ještě upřesňovaným, ale od původního začátku března jsme se již posunuli na konec dubna, je tedy zřejmé, že vše směřuje ke zdárnému konci. Přejme proto veliteli třetího čundru pevné zdraví, dobré obutí a nervy z oceli, kteréžto věci se ukážou před, během i po celé akci jako navýsost užitečnými.

Napsat komentář